Real Madrid vs Galatasaray(Avrupa Fatihi)

            
                     Kuruluş gayesi, Türk olmayan Takımları yenmek olan Galatasarayımız, 3 Nisan Çarşamba günü saat 21.45 te Madrid`de çok önemli bir maça çıkıyor. Rakip Avrupanın en büyük kulübü, İspanyol Boğası, Franconun takımı, nam-ı değer el Galaktikos: REYAL MADRİD.
             Terimin işi bu sefer gerçekten çok zor, çünkü rakipte futbolu her yönüyle(bilimsel, taktik, fizyolojik, terapik, psikolojik, biyolojik, ofansif, defansif) çok iyi bilen, kupa canavarı, kazanma mübtelası, kurt hoca Hose Morinyo var.
                  Morinyonun elinde  müthiş oyuncuları var . En başta dünyanın en iyi 2. topçusu Kristiyano Ronaldo, belki üç numarası Türk asıllı Mesut Özil, dünyanın en hızlı kanat oyuncusu  Anhel Dimarya, Çabi Alonso, Benzema, Pepe, Kaka, Modriç.....ve daha kimler, kimler...
                 Galatasarayımızın maalesef oturmuş bir kadrosu yok, oturmaya çalışan bir kadrosu var. En önemli kozumuz ise; müdhiş ateşleyici, cesaretlendirme uzmanı, yılların tecrübesi, tek suçunun beklentileri yükseltmek olduğunu söyleyen ve sonuna kadar hak verdiğim , bu ülkede Futbol adına ne kazanılmışsa hepsinde adı olan , Büyük Hoca Fatih TERİM, senyor TERİM, İmparator...

                  Fatih Hocanın elindekiler; her zaman güçlü her zaman tehlikeli Didyer Drogba, eski formundan uzak olsa da Avrupanın ve Hollandanın  her zaman gözde futbolcularından olan 84 doğumlu Şınayder, Birezilyalı orta sahacı, gününde olursa bir Aslan gibi haşmetli, tek başına çok maçlar aldırmış ve aldırmaya namzed Felipe Melo, eski Livırpullu sol geri İspanyol  Riera, eski Arsenalli, bir zamanların fırtına sağ gerisi Kara Kıtadan Eboe, süper lig topçusu Dani Nonkeu, Dünyanın en iyi kalecelerinden, neden hala bu takımda olduğu anlaşılamamış bebek yüz Muslera . İşte Türk olmayan takımları yenmeye hazır Cİmbomun Gayri Müslim topçuları.
           Gelelim bizim milletten olanlara:  Kuzey Afirkalı, topla inanılmaz etkili, hızlı, takımın gençlik ateşi Nurettin Amrabat,  Ronaldonun en büyük rakibi, bir fişek gibi hızlanabilen, rakip savunmayı soluk soluğa bırakan,  "Kral Attı"dan sonra "Burak Attı" diye haykırdığımız, gol kıralımız, Burak Yılmaz, orta sahanın yıllar geçtikçe kıymetlenen , bu ülkede yetişen en ayağı düzgün topçulardan, serbet vuruşçu Selçuk İnan, Gelmiş geçmiş en istikrarlı, en kariyerli , en direkçi,  bence en iyilerden Hamit Altıntop, genç savunmacımız, fedakar, azimli, istekli, her geçen gün kendini geliştiren Semih Kaya, takımımızın küçük abisi, kendi küçük yüreği büyük ustası, hırsıyla, azmiyle, kaptanımız (bence gol atacaksa biri bu maçta, o sabri olur) 84`lü Sabri Sarıoğlu, Umut, Hakan Balta, Emre Çolak, .... ve diğerleri.
           Heyecanla maç saatini bekliyoruz, rakip güçlü, rakip zorlu , her şeye hazırız artık. Mağlubiyet bize bir şey kaybettirmez, galibiyet çok şey kazandırır. Her şeye rağmen dik duran, ezilmeyen, iyi oynamaya çalışan, gol fırsatı yakalayan bir takım izlemek istiyoruz.



                 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mabel Matiz -Ya Bu İşler Ne-illuminati ifşası

Cem Karaca`nın Şarkısında Geçen Üçler, Yediler, Kırklar Mevzusu Üzerine...