"Tadına Doyulmaz" Safahat Programlarımız Başladı

        Değerli Dostlar,bir haftadan bu yana duyurusunu yaptığımız, Halk Eğitimi Merkezi ve Genç Memur-sen işbirliğinde tertiplediğimiz Safahat Okuma Programımızın ilkini dün gerçekleştirdik. Safahat'ı ve Akif'i duyunca tereddüt etmeden, her türlü işini bırakıp gelen kardeşlerimize, ağabeylerimize teşekkür ediyoruz.  "His yok, hareket yok, acı yok... Leş mi kesildin?  Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin." diyen Merhum Akif'in bu sitemine, çağrısına kayıtsız kalmamak, aslında Ona ve Safahat'a karşı vefa görevi yerine getirmekti kanaatimce, Allah Razı Olsun. Saat 17.30'da başlayan dersimiz, 19.30'da, hep beraber Akşam Namazı edasıyla ve çay ikramıyla sona erdi. 
     Programa katılan arkadaşların; zamanın nasıl geçtiğini anlamadıkları ve tadına doyamadıkları tarzındaki görüşlerini bizlere iletmeleri ayrıca güzeldi. Bu tür programlarda amacımız, kuru kalabalıkları toplamak değildi zaten, katılımcı sayısı az da olsa, nitelikli, dopdolu bir etkinlik gerçekleştirebilmek, arkadaşlarımızı memnun edebilmekti. 
     "Tadına Doyulmaz" programımızda bizlere önderlik eden; güzel sunumuyla, şiir dünyasına bizleri davet eden Fevzi Karacan hocamıza da teşekkür ediyoruz.
    Safahat Okuma ve Yorumlama Derslerimiz Nisan ayı boyunca her çarşamba devam edecek. İlk Programı kaçırıp ta diğer seanslara gelmek isteyen arkadaşlarımızı her çarşamba, saat 17.30'da Kozan Halk Eğitimi Merkezine bekliyoruz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mabel Matiz -Ya Bu İşler Ne-illuminati ifşası

Cem Karaca`nın Şarkısında Geçen Üçler, Yediler, Kırklar Mevzusu Üzerine...